Schrijven

Puck Kerkhoven schrijft als culinair journalist met een warm hart over eten en drinken in regionale dagbladen, maand- en vakbladen. Puck, autodidact, publiceerde diverse kookboeken, waaronder Het Grote Kliekjesboek (2008, Winnaar Gouden Garde Publieksprijs), Het Nieuwe Kliekjesboek (2014, uitgeroepen tot Groenste Kookboek) en Bier & Food; over succesvol combineren van bier met gerechten. 

Puck schrijft wekelijkse culinaire columns in de Regionale Dagbladen van Wegener, AD en Hollandse Media Combinatie, voorheen GPD. Ze werkt o.a. mee aan LekkerNijver, RAI Scoops en Veronica Outdoor, Consumentengids en MUG. Daarnaast werkte ze o.a. mee aan: Bouillon, Audi Magazine, HANOS Courant, Proost! Kliekipedia, Tijd voor Max Radio, KASSA en KASSA Groen.

Verder geschreven werk van Puck: Eten uit de Krant, een bundeling van culinaire krantencolumns en recepten, de Studenten Kliekjes Pocket en twee No Waste Scheurkalenders. Ook werkte ze mee aan kookboeken van chefs, met name om de vertaalslag naar de thuiskok te maken.

Wil je Puck ook inschakelen als culinair journalist? Neem dan contact met ons op of kijk op Het Agentschap.

Contact opnemen